Wij zorgen dat het Internet of things werkt!

Wie zijn wij

Het ontstaan van Talk2IoT

Talk2IoT is opgericht door Ronald van der Weegen en Walter de Kok. Ronald is actief in de industriele automatisering en zag een groeiende behoefte aan het ontsluiten van telemetrische gegevens naar het internet. Walter heeft zijn sporen verdiend op het gebied van systeem- en netwerkbeheer en zag dezelfde behoefte ontstaan bij zijn klanten.

Het idee voor Talk2IoT is al ontstaan in 2016. Op dat moment werd het Lora netwerk door KPN uitgerold in Nederland en werden ook de eerste sensoren geschikt gemaakt voor dit netwerk. Vanaf dat moment is er behoorlijk wat geëxperimenteerd en zijn er ook al een aantal Proof-of-Concepts in de markt gezet. De vraag naar dit soort oplossingen werd zo groot dat Ronald en Walter besloten er een nieuw bedrijf voor op te richten, Talk2IoT.

Het bedrijf is officieel opgericht op 1 juli 2018 met als doel een betrouwbare Service en Solution Provider te zijn van zowel regionale als internationale opdrachtgevers. Met de intentie support te leveren aan IOT gerelateerde totaaloplossingen. Als full-service System Integrator waarborgen wij de continuïteit en de stabiliteit van productie en logistieke projecten. Wij hebben de ambitie onze leidende regionale positie in de Kanaalzone van Gent naar Terneuzen in de toekomst uit te breiden over een groter deel van ons land en in België.

Neem contact op voor een kennismaking!